Έλεγχος διαθεσιμότητας
   
Thrakis 9, Paralia Katerini, 60100, Greece
Copyright © 2014, Haus Olymp

Η περιοχή

Αμέτρητοι λόγοι σας καλούν στην Παραλία. Ένας μοναδικός προορισμός στη Βόρεια Ελλάδα με εύκολη πρόσβαση. Στην Πιερία η φύση έχει χαρίσει απαράμιλλη ομορφιά και μαγεία. Ο μοναδικός συνδυασμός θάλασσας και βουνού, προσφέρουν στον επισκέπτη πλούτο επιλογών κάνοντας την παραμονή σας αξέχαστη. Οι καταγάλανες θάλασσες και οι χρυσαφένιες αμμουδιές χαρίζουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και έντασης για όσους θέλουν να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ.

Μεγάλη και ποικιλόμορφη η εμπορική πλευρά της παραλίας. Καταστήματα όλων των ειδών την καθιστούν μεγάλο εμπορικό κέντρο.Ταβέρνες, Εστιατόρια, χώροι υπέροχοι αγκαλιά με το κύμα προσφέρουν συνταγές από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

 Η νύχτα φαντάζει ελκυστική στην παραλία. Ατελείωτες δυνατότητες διασκέδασης σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε και να την απολαύσετε.

Ακόμα μπορείτε να συνδυάσετε την διαμονή σας με μικρές ημερήσιες αποδράσεις στο βουνό των δώδεκα θεών τον Όλυμπο, το αρχαίο Δίον και Βεργίνα, την Θεσσαλονίκη, τα Μετέωρα καθώς και πάρα πολλούς άλλους προορισμούς. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι παραδοσιακή οικισμοί θα σας χαρίσουν αλησμόνητες στιγμές διακοπών στην Παραλία Πιερίας.